Hem » Nöjen » Flodkryssningar

Flodkryssningar

Floden Vltava, eller det tyska namnet Moldau som är mer känt, erbjuder stora möjligheter till dag- och kvällskryssningar. Båtturerna ger dig en fin översikt över staden och inspirerar till fortsatta utflykter. Det är en upplevelse att åka under Karlsbron och de andra broarna som är så typiska för staden eller att beskåda Prag by Night. Likaså är det intressant att med båt åka till de mera stilla och undangömda sidorna av Prag. Via vattenvägen går det att se de olika öarna i Moldau samt ovanliga vinklar på Prags kulisser. För den som strävar efter en vilosam och mer rofylld dag är en kryssning det perfekta alternativet. Flodutsikten ger staden verkligen en mycket vacker och annorlunda karaktär.

Det är lätt att hitta en båtoperatör och urvalet av kryssningar är stort. Det kan erbjudas lunch eller middag medan båten långsamt kryssar nerför floden eller varför inte prova jazzbåten? För att verkligen kunna njuta av sevärdheterna är det rekommenderat att boka en flodkryssning med turguide ombord.

För den som har fått mersmak på kryssningar erbjuder flera bolag turer som sträcker sig över flera dagar längs Moldau. Floden kallas också för det bömiska havet, just på grund av dess längd, och erbjuder naturupplevelser och kulturskatter längs vägen.

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.