Hem » Restauranger » COMO Restaurant

COMO Restaurant

Denna restaurant ligger på Wenzelplatsen och har en underbar vy mot torget genom sina stora glasfönster. På somrarna finns det uteplatser i anslutning till restaurangen. Om du letar efter den och inte kan hitta den, så kika efter Jalta Hotel, restaurangen huserar nämligen på bottenplan här. Byggnaden i sig är dessutom i Art Deco stil, med bland annat högt i tak.

Själva inredningen har också tagit fast på det klassiska. Ljussättningen är speciell och ingjuter en särskilt känsla hos gästen. Du känner dig delaktig i något men samtidigt bevaras avskildheten och lugnet. Därmed är denna restaurang perfekt för alla möjliga sorters tillfällen.

Menyn är inspirerad av Medelhavet, det finns både stek och pasta. Dessutom sägs det att stadens bästa spanska tapas serveras på COMO. Självklart kan du också få fisk eller matiga sallader av olika slag. Vinlistan omfattar internationella och tjeckiska viner, men det är cocktailen du ska prova i den här restaurangen.

COMO är öppet genomgående från tidig morgon till natt, så du kan passa på att äta antingen frukost, lunch eller middag här. Alla kvällar (förutom söndagar) bjuds det på livemusik av olika slag.


Öppettider dagligen 06:30-01:00
Adress COMO Restaurant Wenceslas Square 45 New Town, Prague 1 Czech Republic

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.