Hem » Restauranger » Kampa Park Restaurant

Kampa Park Restaurant

Kampa Park ligger på Kampa ön, som namnet redan antyder. Restaurangen är omåttligt populär bland kändisar, både inom film-, musik- och bokbranschen samt politiken. Mer eller mindre alla som besöker Prag officiellt i något sammanhang äter åtminstone lunch här. Priserna är också riktade utefter detta.

Inget i denna restaurang är överlämnat åt slumpen. Interiören är otroligt välgenomtänkt och prålig. Utsikten är fantastisk, från terrassen syns silhuetten av den gamla staden och mer eller mindre hela Karlsbron.

Menyn är lika välkomponerad och specialiteten är skum av olika slag. Det må låta konstigt, men hummerskum eller ingefäraskum kan närmast jämföras med en blandning av sky och grädde. Restaurangens inriktning är fisk och skaldjur samt ett modernt tjeckiskt kök. Prova också den lokala getosten, som är särskilt lovordad.

Restaurangen har öppet varje dag från lunch till sent på natten. På kvällarna erbjuds det också charmig levande musik av olika slag. Det är lätt att ta sig hit med spårvagnen, men var uppmärksam på när de går tillbaka in till stan på vardagskvällarna.


Öppettider: dagligen 12:00-16:00; 18:00-01:00
Adress: Na Kampe 8b, Lesser Town, Prague 1

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.