Hem » Restauranger » Medieval Tavern

Medieval Tavern

Vad vore Prag utan en restaurang som påminner om stadens tidigare glans? Prag var en storstad redan under medeltiden och i viss mån även Europas centrum. Denna restaurang tar fasta på det och bjuder på historisk kultur utan dess like.

Precis som den tjeckiska folkdansen erbjuder restaurangen äventyrskvällar där du lär dig mer om Prag och stadens historia. Biljetter måste köpas i förväg, kom till restaurangen eller fråga på ditt hotell/vandrarhem så hjälper de dig vidare.

Maten ingår självklart i priset och serveras i olika omgångar på värmeplattor på bordet. Enligt medeltida sed äter du dessutom med händerna, en annorlunda upplevelse som dock bidrar till att trivselfaktorn höjs. Rätterna är klassiskt tjeckiska och består främst av olika kötträtter. Inget för vegetarianen alltså.

Medan du äter är det underhållning, både musik och teater står på programmet. Hela showen, inklusive maten, tar tre timmar och du går därifrån med en fördjupad kunskap om historiens Prag och flottiga fingrar.


Öppettider: Ons, Fre, Lör 20:00-23:00
Adress: Celetna 17, Old Town, Prague 1

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Kommentarer

Mathias
December 2, 2010, 1:07
Jättetrevligt ställe och god mat. Men det är dödskallar i taket i källaren. Flera hundra. Är det någon som vet om de är riktiga?