Hem » Restauranger » Rybi Trh Fish Restaurant

Rybi Trh Fish Restaurant

Som namnet redan avslöjar, så är denna restaurang specialiserad på havets specialiteter och särskilt fisk av olika slag. Direktöversatt betyder namnet också fiskmarknad och är placerad där man antar att fiskmarknaden en gång har legat i den gamla staden.

Rybi Trh känns fräscht och nytt och erbjuder en otrolig atmosfär för att avnjuta dessa läckra fiskrätter. Innovation och expertis blandas friskt under överkocken Pavel Mares´s insyn.

Fisken finns antingen levande i restaurangen eller importeras färsk och förvaras på is. Den rostas, steks, koks eller grillas. Recepten är inte enbart från Tjeckien utan världsomspännande. Restaurangen serverar också alla havets läckerheter och inte enbart fisk. Så är det till exempel möjligt att få hummer, skaldjur av olika slag och ostron.

Vinsamlingen är lika utsökt som fisken. Här finns de bästa tjeckiska vinerna men också ett stort urval av sydafrikanska, franska och italienska.

Restaurangen är öppen alla dagar för både lunch och middag. Vill du ha en extra speciell upplevelse ska du boka en ett bord på terrassen, för här är utsikten som vackrast. Detta är också en av få restauranger där det är rökfritt.


Öppettider: dagligen 11:00-24:00
Adress: Týn 638/5 11000 Prague

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.