Hem » Restauranger » Terasa U Zlate Studne Restaurant

Terasa U Zlate Studne Restaurant

Detta är en av Prags undangömda pärlor. I en restaurang som enbart kan nås via lift och som dessutom ligger på Prags kullerstensbelagda bakgator, så finns det inte mycket som kan gå fel.

Terasa U Zlate Studne Restaurant erbjuder en vacker vy över de röda tegeltaken på Lillsidan, Moldaufloden samt kyrktornen på den gamla sidan. Fönstren är stora och erbjuder därmed även samma storslagna utsikt på vintern. På sommaren bjuds gästerna ut på terrassen. I motsats till utsikten är inredningen mer sparsam och klassisk i mörkt trä och stärkta dukar på borden och särskilt utvalda tavlor på väggarna.

Betjäningen är oklanderlig och snabb och inviger gästen i samma trygghet som en äldre restaurang med långa anor ger. Köket är internationellt och rätterna presenteras välgenomtänkta. Vinlistan är även den internationell, men har kompletterats med tjeckiska specialiteter.

Ett tips är att inta frukosten på denna restaurang och njuta av morgonens Prag. Öppettiderna är från frukost till middag, genomgående, vilket ger bra möjligheter att alltid få ett fönsterbord.


Öppettider: dagligen 07:00-23:00
Adress: U Zlate studne 166, Lesser Town, Prague 1

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.