Hem » Restauranger » Triton Restaurant

Triton Restaurant

En restaurang tillägnad den grekiska havsguden serverar så klart fisk och alla havets läckerheter. Det intressanta med denna restaurang är att den har serverat fisk enda sedan den öppnades år 1912. Därmed är erfarenheterna många och kvaliteten hög.

Triton huserar i källarvalven på Adria Hotel och har på sätt etablerat sig i en miljö som passar utmärkt till konceptet. Ett stort akvarium sprider ljus i de dunkla valven och för fram de mystiska och mytologiska inredningsdetaljerna. Hela källaren är nämligen inredd som en grotta full med stalaktiter ackompanjerad av grekiska statyer som berättar historien om Eurydike och Orpheus.

Menyn är minst lika spännande som inredningen. Köket är både tjeckiskt och internationellt och tyngdpunkten ligger på fiskfiléer av olika slag samt kräftor. Vinlistan är också utsökt och det finns något för varje prisklass.

Restaurangen är öppen genomgående från lunch till middag. Klä gärna upp dig när du går hit, även om det inte är ett klassiskt dyrt ställe så förväntas gästerna vara välklädda.


Öppettider: dagligen 12:00-23:00
Adress: Wenceslas Square 26, New Town, Prague 1

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.