Hem » Shopping » Palladium Shopping Centre

Palladium Shopping Centre

Palladium Shopping Centre är byggt i nygammal stil och bakom den äldre fasaden gömmer sig ett varuhuskomplex med över 170 butiker och ytterligare många restauranger. På fem våningar möts turister och den lokala befolkningen för att leta efter presenter, kläder eller enbart nöje.

Fasaden är en replika från Jiří z Poděbrad´s baracker. Dessa låg på exakt samma plats och här hystes oftast armén in som skulle försvara Prag. Byggnaden övergavs under den andra halvan av 1900-talet och förföll snabbt. Räddningen kom i form av ett av Prags mest moderna varuhus. Efter några års byggarbetsplats stod centret klart i oktober 2007.

Centret ligger i närheten av det gamla torget, på det ”republikanska” torget. Det finns gott om kollektiva medel hit, både trambussen och metron stannar här, men det går också bra att promenera hit. Palladium har generösa öppettider och det finns möjlighet att äta en sen bit mat på helgerna. Här finns det också gott om arrangemang och aktiviteter som är underhållande för regniga dagar.


Adress: náměstí Republiky 1, 110 00 Praha 1, Prague

  • Karta - Hitta HitKommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.