Hem » Restauranger » Czech Folk Night Excursion

Czech Folk Night Excursion

Hit ska du gå om du vill uppleva alla sidor av den tjeckiska kulturen på hög nivå. Visst, det kanske är för turistiskt, men samtidigt är det genuint och spännande! Detta är som namnet antyder en exkursion som kräver föranmälan. Kolla med ditt hotell/vandrarhem var du kan anmäla dig.

Turen består en kort rundvandring i staden där en lokal guide berättar om de olika sevärdheterna som ni passerar. Ni stannar sedan till hos en typisk tjeckisk restaurang där ni kommer att vara kvällen ut. Middagen består av tre rätter och baren är fri. Det serveras självklart traditionell tjeckisk mat; är du vegetarian blir du också väl omhändertagen. Anmäl det bara i förväg.

Under middagens gång bjuds det på tjeckisk underhållning. Allt från sång, musik och folkdans. I traditionella böhmiska dräkter förstås. Den som vill får gärna delta i dansen.

Exkursionen varar i ca 3 timmar och ges under sommarmånaderna varje dag. På vintern är det två gånger i veckan som gäller. För din bekvämlighet blir du både upphämtad och lämnad vid ditt hotell.


Öppettider: dagligen 19:00 - 22:30
Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.