Hem » Hotell i Prag

Sök Hotell i Prag

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Central Hotel PraguePris från: 331 SEK
Residence BenePris från: 341 SEK
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklasshotell som ligger så centralt som möjligt.


987 Design Prague HotelPris från: 609 SEK
Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxhotell som ligger extra centralt.


Kempinski Hybernska PraguePris från: 1989 SEK
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Prag

Det finns ett stort urval av hotell i Prag. Prag är en den sjätte mest besökta staden i Europa så här finns det gott om boende alternativ att välja på för de flesta plånböcker. Du kan hitta allt från budgetalternativ ända upp till fem stjärniga hotell. Priserna för boende i Prag är ganska låga jämfört med samma standard som du hittar på andra ställen i Europa.

Många av de äldre hotellen i staden har renoverats och byggts om för att kunna matcha den efterfrågan på boende som finns i Prag. Dock har det medfört att priserna har ökat en aning. Många av hotellen i staden hittar man kring Vaclavplatsen. Bor man här bor man i centrum för allt som sker i staden.

Bästa området att bo i som turist sägs vara kring Gamla stadens torg. Därifrån har man bara cirka 5 minuters promenad till Karlsbron. Här finns allt från internationella hotellkedjor till typiskt tjeckiska palatsliknande hotell och små exklusiva hotell.

De flesta rummen håller internationell standard med dusch/wc, telefon och tv på rummen. En del av hotellen erbjuder även rumservice dygnet runt och minibar på rummet. Kring påsk, jul och nyår är det högsäsong i Prag och det kan då vara svårt att få tag på rum. De mesta går att boka via internet och tänk på att vara ute i god tid om du ska resa kring dessa högtider.

Länktips: Billiga hotell


Populära hotell i Prag