Hem » Hotell i Prag » Mellanklass Hotell

Sök Hotell i Prag

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Mellanklass Hotell


987 Design Prague HotelPris från: 609 SEK
Hotel AmetystPris från: 698 SEK
Hotel RottPris från: 712 SEK
Ventana HotelPris från: 1096 SEK


Mer om Mellanklass Hotell

Mellanklasshotellen i Prag räknas till de som har blivit tilldelade tre eller fyra stjärnor i hotellrankningssystemet. Prisnivån på dessa hotell ligger mellan 500 - 1 400kr per natt. Beroende på vilket tidpunkt på året som man besöker staden kan priset skilja markant. Högst tryck på hotellen är det kring jul, nyår och påsk då många väljer att besöka staden.

Mellanklasshotellen erbjuder ett ordentligt boende för mellan vanligtvis en och fyra personer. Rummen består oftast av tv, luftkonditionering, badrum med hårtork och dusch/badkar. I priset ingår daglig städning och väckning om så önskas och i de flesta fall även frukost.

Hotellen ligger utspridda över hela Prag. Du hittar en mängd hotellalternativ att välja på inne i de centrala delarna av staden för den som vill ha nära till det mesta. Det finns även ett stort urval i de yttre delarna och i alla Prags stadsdelar. Hotellen är belägna i både äldre och nyare byggnader.

En del av de äldre hotellen har nyligen blivit renoverade då trycket på hotellen ökar hela tiden. Tack vare att Prag ökar i popularitet bland turisterna finns det idag ett stort urval av mellanklasshotell för de många weekend resenärer som väljer att besöka Prag.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare eller dyrare hotell?

Glöm inte att ta en titt på våra två andra prisklasser för att jämföra priserna


Billiga Hotell Lyxiga Hotell