Hem » Hotell i Prag » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Prag

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


Kempinski Hybernska PraguePris från: 1989 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

Åker man till Prag behöver man naturligtvis någonstans att bo. Vi har alla olika mål och preferenser för vad ett boende ska innehålla. I Prag kan man hitta ett antal så kallade lyxhotell som är tilldelade 5-stjärning status. På dessa hotell kan man välja att bo om man önskar bo riktigt flott, bekvämt eller kanske har höga krav eller rent av firar en högtid.

Lyxhotellen kostar också betydligt mycket mer än lägre klassade hotell. Du måste vara beredd att betala minst 1 400 kr per natt för att få bo på ett lyxhotell i Prag. Jämfört med svenska priser är detta ett väldigt bra pris för denna hotellstandard. Vill du istället öppna den stora plånboken kan du boka hotellrum för upp emot 20 000 kr.

Lyxhotellen i Prag är i en salig blandning av toppmoderna nybyggda komplex men även flera hundra år gamla herrgårdar med en spännande historia. Hotellen är belägna runt omkring i staden, både i centrum och i utkanten. Hotellen erbjuder allt från transporttjänster från flygplats och järnvägsstation, hjälp med bagagebärning, massage, träning, eventbokningar och konferensmöjligheter som tillägg till boendet. Rummen är kostsamt inredda med vackra nyanser och vräkiga badrum med både designartiklar och badrockar.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell