Hem » Hotell i Prag » Billiga Hotell

Sök Hotell i Prag

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Billiga Hotell


Central Hotel PraguePris från: 331 SEK
Residence BenePris från: 341 SEK
Galileo HotelPris från: 357 SEK
Hotel MelantrichPris från: 415 SEK
Hotel SonataPris från: 437 SEK
Hotel Royal EspritPris från: 467 SEK
Hotel Cerna LiskaPris från: 558 SEK


Mer om Billiga Hotell

De flesta budgethotellen i Prag ligger i stadsdelen ”Nya Staden”. Nya Staden är inte lika mysigt och lugnt som de centralare delarna av Prag. Här kan ljudvolymen vara ganska hög. En bit utanför centrum finner man några flytande hotell som är ganska billiga. Dock är hytterna ganska trånga och obekväma och de flesta av dessa flytande hotell är i behov av att renoveras.

Ett sätt att få tag på billiga hotellrum i Prag är att man istället för att boka i förtid förhandlar om priset på plats. Priserna och hotellägarna i Prag är ganska flexibla vad det gäller pris och därför kan detta vara ett ganska lönsamt sätt för den mindre plånboken. Det kan dock även löna sig att boka hotell i förväg. Bokar du lång tid innan din ankomst brukar priset vara ganska lågt. De billigaste hotellen i Prag brukar ligga under 500 kr per natt.

De flesta budgethotellen erbjuder rum med både dusch och toalett och vissa fall även en hygglig frukost. Rummen är ofta enkelt inredda och ligger inte på speciellt långt avstånd från centrum. Oftast finns dem på promenadavstånd eller några hållplatser från centrum med metron.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comLetar du efter finare hotell?

Ibland räcker inte budgetklass som boende då kan du ta en titt på våra två andra prisklasser.


Mellanklass Hotell Lyxiga Hotell