Hem » Artiklar & Nyheter » Planerar du resa till New York?

Planerar du resa till New York?

Har du planer att resa till New York?

New York PortalenDå kan du besöka våran nya stadsportal för New York som vi precis har lanserat. Detta är en av våra största stadsportaler och vi har jobbat hårt med att skapa ett upplägg där besökaren har lättare att hitta vad den söker. Vid senare tillfälle så kommer även våra andra stadsportaler följa detta upplägg.

NewYorkportalen har allt du kan tänka dig behöva veta innan du planerar din resa och har i dagsläget runt 600 artiklar publicerat om allt du kan tänka dig, detta innehåll växer kontinuerligt.

Mycket innehåll kretsar just runt vad man bör tänka på inför resan, vilka regler och lagar man bör känna till innan resan.

Mycket av information handlar också om det stora utbudet av kultur i New York. Speciellt i detta innehåll har vi lagt ner mycket tid på tips om underbara nöjen som måste upplevas samt kontaktinformation om hur man bokar biljetter med mera.

Vi har också lagt in ett väldigt stort utbud av sevärdheter t.ex. Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan, Roosevelt Island med många andra.

Vi söker även feedback på NewYorkPortalen.se, vi behöver få in så mycket feedback som möjligt så vi kan förbättra tjänsten. Har du tips på idéer eller bara synpunkter önskar vi att du kontaktar oss här eller via newyorkportalen. Alla typer av synpunkter eller feedback mottages varmt av oss.

Även om du inte planerar en resa till New York så önskar vi att du besöker New York Portalen


Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 
Relaterade Artiklar

Planerar du resa till New York?

Juni 11, 2013

Upptäck Prag i vår

Februari 24, 2010

En weekend i Prag

Februari 24, 2010

Prag – en perfekt turiststad

Februari 24, 2010